A macskakaromból készített főzet erős antioxidáns és immunstimuláló hatású. Egyes kutatók szerint antioxidáns képessége 300-szor nagyobb, mint a C-vitaminé, és akár 60 %-kal is növelheti az immunitást.
Elkészítése: 1 liter vízben főzzünk fel 1 evőkanál kérget. A nagyobb hatékonyság céljából érdemes a növényt a tea főzése előtt 1-2 órán át hideg vízben áztatni, majd kb. 20 percig főzni, és utána állni hagyni, egészen addig, amíg ki nem hűl, majd átszűrni. A tea szép rózsaszínű lesz, kellemes íze pedig a keserűmanduláéra emlékeztet.
.
.
Tájékoztatás - A törvényi előírásnak megfelelően, szeretnénk az alábbiakra felhívni a figyelmedet vásárlás előtt:
- Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
- A www.naturaplaza.hu egy internetes áruház, a weboldalunkon található termékleírások a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja.
- Betegség esetén, az étrend-kiegészítő szedésével kapcsolatosan, kérd ki szakorvosod tanácsát, véleményét.
- Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! A tájékoztatóban szereplő javasolt mennyiségeket ne lépd túl!
- Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.